Lone Nørgaard (DS): EU straffer danskernes nej sidste år ved at afvise særaftale om Europol

EU vil hellere straffe Danmark for at have stemt ”forkert” den 3. december 2015 end at bekæmpe grænseoverskridende kriminalitet.

Det står tilbage, efter at Frans Timmermann afviste, at Danmark skulle kunne få en særaftale angående Europol.

Nu burde de danske politikere, som anbefalede et ja, tænke over, hvad det er for et samarbejde, de ønsker, Danmark skal være med i. Det er jo et mafiasamarbejde, hvor lande, der stadig hylder principperne om folkestyre, skal bosses på plads af hensyn til EU. Hvilket betyder, at tryghed for borgerne – for eksempel i form af kriminalitetsbekæmpelse – ikke har førsteprioritet.

”Jeg er overbevist om, at rigtig mange vælgere har tænkt, at de godt kunne stemme nej, fordi de troede på Dansk Folkeparti. Men de vælgere fik en falsk tryghed, da de stemte nej, og de har sat deres kryds under falske forudsætninger, fordi Dansk Folkeparti udstedte en dækningsløs check. Vælgerne er blevet ført bag lyset,” er Venstres Jan E. Jørgensens forudsigelige kommentar til Timmermanns udmelding.

[Læs resten af artiklen her]

Tilbage