Hvidsten Kro 2021

Billetten til Hvidsten Kro Arrangementet 2021 er inklusiv:

  • Kransnedlæggelse ved mindestenen.
  • Oplæg:

National Genfødsel - et oplæg af aktivist i Generation Identitær, Christian Grann, og medstifter af netmediet Atterdag, Søren Krarup.

Under National Genfødsel tager oplægsholderne os igennem, hvordan nationens sovende ånd kan genvækkes ved at betone de værdier, der, i modsætning til tidsåndens nihilisme, er værd at leve og dø for. Værdier som et fædreland, frigjort fra diktaturet udgjort af globale institutioner, lobbyorganisationer og politikere, hvis primære virke målrettes en toppost i en sådan. Værdier som et folk, der med stolthed er bevidste om egen identitet, bedrifter og arv, frem for at være tynget af skam og tvunget til at dele sit territorium med fremmede folkeslag, vi hverken kan eller vil leve sammen med.

Sidst, men ikke mindst, betones værdien af stabile familier, der i dag udsættes for angreb i form af massemediernes propaganderen for LGBT-ideologi samt relationsnedbrydende indhold som reality-tv, datingapps og deslige. De tre nøgleord, fædrelandet, folket og familien, udgør oplæggets grundpiller, idet de er hinandens forudsætninger. For uden stabile familier, har vi intet folk. Uden et folk, har vi intet fædreland. Og uden et fædreland… Hvad har vi så egentlig tilbage, der er værd at kæmpe for?"

  • Frokost med den berømte æggekage samt valgfri øl eller vand. 
  • Kaffe og vand under hele arrangementet. 

Arrangementet foregår fra kl. 11 til kl. 14:00 Søndag d. 22 August 2021. 

Netto pris: 220.00 DKK
DIBS - Payments made easy

Din indkøbskurv - Butiksvilkår

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com