Opbevaring af data

Ved tilmelding til Dansk Samling afgiver du en række personlige oplysninger, som vi skal bruge for at få kontakt til dig som medlem af partiet. 

Data indtastet på vores krypterede webformular opbevares i hjemmesidens database, der bliver slettet med jævne mellemrum. Ved indmelding gennemgås oplysningerne, der bl.a. anvendes til at undersøge, om du er egnet til at være medlem af Dansk Samling.
Ved godkendelse bliver data indtastet i vores medlemsystem, Foreningsadministrator, som har sine egne procedurer og protokoller for dataopbevaring. Du kan læse mere her

Vi tager ansvaret for dine personlige informationer meget alvorligt og har ingen interesse i at videregive dine informationer til tredjepart. Oplysningerne anvendes udelukkende i forbindelse med partiets eget arbejde. 

Ved ophør af medlemskab markeres du som inaktiv i medlemsystemet og vil altså stadig være at fremsøge. Dette for at lette processen såfremt man vil genoptage sit medlemsskab. 

Ønsker du at få dine informationer slettet, kan du til enhver tid rette henvendelse til os herom på medlem@dksamling.dk.

Du kan også skrive til ovenstående adresse, såfremt du har generelle forespørgsler omkring vores procedurer og arbejdsprocesser. 

Tak for din tillid. 

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com