Morten Uhrskov Jensen: Virkeligheden slår hårdt nu

Og imens bliver vi, der længe har advaret, fortalt, at det allermest er vores skyld.

Jeg vil nødig misforstås. Jeg er ikke ude på at klynke. Når sådan en som mig af borgerlige politikere og meningsdannere får at vide, at jeg puster til ilden, er sortseer og alarmist, siger jeg ikke: Nej, vil I ikke nok lade være? Jeg skal nok, jeg skal nok.

Jeg får i stedet trang til at slå en hånlatter op overfor dem, der intet gør – hvilket er det samme som at accelerere udviklingen – mens de råber af mig. Pilen peger kun på dem selv. Det er kun gået, som sådan nogen som mig for år tilbage spåede, at det ville, men de ”pæne” ville ikke lytte og gjorde i hvert fald intet.

Vi tager dem i rask rækkefølge inden for det sidste stykke tid: Bendt Bendtsen, medlem af Europaparlamentet for De Konservative, skriver i en klumme i dag bl.a.:

”Nu er det forhåbentlig snart lykkedes Donald Trump at forspilde sin chance til at blive valgt til USA’s præsident…Jeg synes, at det Europa, som vi ser i dag, på flere områder ligner det, vi så i 1930’erne.”

Det første citat viser mest, at Bendt Bendtsen ikke følger med i den amerikanske valgkamp. Gjorde han det, ville han vide, at Clinton fortsat er favorit, men også at Trump i disse dage haler ind på hende. I det seneste vægtede gennemsnit af målinger er Donald Trump kun 2,4 procentpoint efter Hillary Clinton.

Det andet citat – det med 1930’erne – demonstrerer, at Bendtsen uden problemer har overtaget venstrefløjens retorik, når den er mest perfid. Tror Bendtsen selv på, at de europæiske vælgerbefolkninger stemmer sig væk fra de gamle partier af sataniske grunde? Kunne det have noget at gøre med udviklingen i store dele af Europa? Jeg tror ikke, at Bendtsen er klar over det.

Vores for længst berygtede justitsminister Søren Pind har erklæret, at folk som mig skal lukke munden, da vi ellers vil være med til at skabe voldelig højreekstremisme, ja sågar Breivik-typer. Søren Pind må i ramme alvor mene, at de af os, der advarer mod ukontrolleret indvandring fra den tredje verden, alene ved at påpege denne politiks farlige konsekvenser er medvirkende til at skabe kaos og terror i Europa. Søren Pind har gentagne gange gjort sig til grin og har i øvrigt misbrugt sit høje embede.

Alternative für Deutschland har netop fået mere end 20 procent af stemmerne ved delstatsvalget i Mecklenburg-Vorpommern. AfD omtales i reglen som højrepopulister eller højrenationalister, og journalister massivt til venstre i værdipolitikken hæfter sig bl.a. ved, at der i bemeldte delstat ikke bor særlig mange af udenlandsk oprindelse. Tror journalisterne, at vælgerne i delstaten ikke har fjernsyn eller internetforbindelse? Kan deres stemmeafgivning mon have at gøre med, at de kan se, hvordan det gik for sig i en by som Köln nytårsnat?

Der er mange, mange flere eksempler på, at mediers og politikeres præmis er, at det ikke kan skyldes massetilstrømningen, at europæerne er ved at være endog meget vrede på deres valgte politikere.

Og hvordan går det så rundtom i Europa? I Frankrig er der noget nær permanent undtagelsestilstand, og chefen for den interne sikkerhed har advaret om borgerkrigslignende tilstande.

I Sverige er politiet under et pres, der leder tankerne hen på noget særdeles ubehageligt i den kommende tid. I Stockholms politiregion har man for nærværende 45 mord og 70 mordforsøg, som politiet forsøger at opklare. I den svenske by Trollhättan har ”unge” hærget i enormt omfang de seneste dage. Politiet er blevet bombarderet og har ikke kunnet fungere i flere tilfælde. Biler er blevet afbrændt. Selv en (tidligere?) politisk korrekt svensk journalist har fået nok.

Der findes heldigvis også fornuftige mennesker, der har oppebåret høje positioner: Uffe Østergaard, særdeles EU-glad og tidligere fortaler for et multietnisk og multikulturelt samfund, er vendt på en tallerken og siger i dag, at Europa må beskytte sig selv og standse den ellers uendelige indvandring fra den tredje verden.

Er det Bendt Bendtsen og Søren Pind, der har ret? Er det de etablerede mediers dækning af de nye partier i Europa, der har fat i den lange ende? Regner de med, at tilstandene i Frankrig og Sverige vil gå udenom Danmark, hvis vi fortsætter den nuværende kurs? Tror de, at Subsaharas eksploderende befolkning – som er sat til at vokse fra i dag ca. 1 milliard til måske 2,7 milliarder i 2060 – vil blive hjemme helt af sig selv? Hvordan tror de, at det vil gå, hvis bare en tiendedel af denne befolkningsforøgelse – ca. 170 millioner – får lov at reje til Europa?

Aner disse ”pæne” mennesker, hvad det er, de har gang i? Formentlig ikke, men det vil få ødelæggende konsekvenser for europæisk kultur og velstand, hvis ikke de pæne meget snart indser, hvor det bærer hen, såfremt vi ikke gør noget.

Hvis ikke de pæne gør det, vil de ”upæne” gøre det. Er det mig, der opvigler til alskens ondt, fordi jeg påpeger dette indlysende? Det mener Bendt Bendtsen. Det mener Søren Pind. Det mener hovedparten af journalisterne.

Jeg slår en hånlatter op over deres latterlige syn på, hvordan virkeligheden virker.

Jyllandsposten, 7-9-16

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com