Pressemeddelelse: “Nye Borgerlige” splitter Danmark – alternativet er Dansk Samling

Det står nu klart, at det ægte, nationale alternativ i dansk politik er DANSK SAMLING. Nye Borgerlige har med deres asociale forslag til voldsomme skattelettelser vist, at de splitter danskerne.  

DANSK SAMLING vil føre en ansvarlig politik på alle væsentlige områder: Vi vil standse masseindvandringen, vi vil ud af EU, og vi vil føre en ansvarlig økonomisk politik med skatteyderfinansieret kernevelfærd på et ordentligt niveau. Pengene findes ved at skabe hundredetusinder af arbejdspladser til landsmænd og -kvinder, der i dag står uden for arbejdsmarkedet som globaliseringens tabere.

Det vil DANSK SAMLING gøre ved at indføre mild protektionisme for varer udført af især ufaglærte. Det samlede resultat vil gøre det muligt at lette skatten først og fremmest for børnefamilier, der således kan vælge, at den ene forælder går hjemme, mens børnene er små. 

Nye Borgerlige er ikke svaret på Danmarks udfordringer. Det er DANSK SAMLING, der har de rigtige svar til glæde for Danmarks folk. DANSK SAMLING er ikke et liberalistisk parti, men et parti med rødder tilbage til 1936, hvor DANSK SAMLING opstod som et modspil til tidens ismer, og hvor DANSK SAMLING under besættelsen bidrog markant til modstanden mod den tyske besættelsesmagt. 

På vegne af hovedstyrelsen i Dansk Samling

Morten Uhrskov Jensen

Pressekontakt:

Morten Uhrskov Jensen tlf.  81754014  – landsformand@dksamling.dk

Lone Nørgaard tlf. 36 30 54 84 / mobil: 23 30 28 33 –    koordinator@dksamling.dk

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com