Klar besked fra Dansk Samling: Danexit nu!

Lone Nørgaard gennemgår årsagerne til, at Dansk Samling mener at Danmark hurtigst muligt bør udtræde af EU.

Her er Klar besked fra Dansk Samling. Jeg hedder Lone Nørgaard og er medlem af hovedstyrelsen i Dansk Samling.

Dansk Samling vil ud af EU så hurtigt som muligt.  Det kan kun gå for langsomt med at frigøre Danmark fra EU. Hvorfor? Fordi magthaverne styrer de europæiske nationalstater lige lukt i afgrunden.  De VIL ikke standse migrantstrømmene.

Alt for mange har ikke gennemskuet den snævre sammenhæng mellem Lissabon-traktaten, Schengen-aftalen og Den europæiske Menneskerettighedskonvention. Disse tre er uløseligt sammenflettet, så hvis Folketinget skal vinde sin suverænitet tilbage, må vi melde os helt ud af EU.

 Danmarks position i EU er katastrofalt svækket efter Brexit. Storbritannien var vores vigtigste samarbejdspartner, og problemerne med at lande aftalen om Europol afspejler den nye situation: EU gider ikke lytte til et lille land, der har tabt sin vigtigste allierede.

Nogle påstår, der ikke findes alternativer til EU. Det er noget vrøvl. Men vi taler alt for lidt om de alternativer.   

 Her er Dansk Samlings køreplan for "Danexit":

 1) Danmark udtræder af Schengen

Opgøret med Schengen er nødvendigt for at bekæmpe migrantstrømme og grænseoverskridende kriminalitet. Europol-samarbejdet skal aldrig gøres overstatsligt. Det var netop for at undgå den slags, danskerne stemte nej til Maastricht-traktaten i 1992.

 2) Danmark skal afhold folkeafstemning om medlemskab af EU

Dansk Samling vil i valgkampen udbrede kendskabet til det oplagte alternativ. Det står solidt på tre ben: 1. Medlemskab af EFTA, 2. Styrket nordisk samarbejde og 3. forbliven i NATO. Dansk Samling ønsker en lang valgkamp med en dybdegående debat, hvor oplysningsmidlerne fordeles ligeligt mellem tilhængere og modstandere.

Når vi kan fejre frigørelsen, skal Danmark søge medlemskab af EFTA og indgå supplerende handelsaftaler. Herpå følger en omstillingsperiode, hvor vi står godt rustet.
Danmark er netto-bidragyder til EU. Vi betaler årligt ca. 6 milliarder kr. mere, end vi modtager. Dansk Samling foreslår, at de milliarder, vi sparer ved udmeldelsen, midlertidigt fordeles til de erhverv, der midlertidigt måtte tabe på vores udtræden.

Det samme gælder de midler, der via EU skulle være gået til regional- og landbrugsstøtten.

 Gå ind på Dansk Samlings hjemmeside og læs vores kronik: Her er vejen til Danexit. Her får du også forklaringerne på alle de begreber, jeg har brugt. Og send os samtidig en vælgererklæring, så vi kan komme i Folketinget -  på dksamling.dk

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com