Pressemeddelelse: DR laver igen skandaløs propaganda

Der skal overordentligt venstreorienterede tænketanke til at konkludere, at det først og fremmest er højreekstremister, der er kritiske over for den fortsatte masseindvandring.  

Derfor er det også såre uheldigt og særdeles bekymrende, at public service-kanalen DRs såkaldte intellektuelle flagskib, Deadline, systematisk lægger sig i slipstrømmen af vildledning og ideologisering inden for området.

 

Et friskt eksempel er at finde d. 30. januar 2019 kl. 22:30 med studievært Niels Krause Kjær. Han havde sat sig for at støtte Lars Løkke Rasmussen og Altingets  ukvalificerede angreb på og løgne om kritikerne af Marrakech-aftalen ved at interviewe en ”forsker” fra den venstreorienterede tænketank Institute for Strategic Dialogue. Altså ikke for at stille kritiske spørgsmål til den inviterede ideolog, men for at agere mikrofonholder.

 

DR er licensbaseret, og skævvridningen og slagsiden i stationens nyhedsdækning bliver stadig mere markant såvel indenrigs- som udenrigspolitisk. Der er tale om licensbetalt holdningspåvirkning

 

Derfor vil Dansk Samling arbejde for, at DR i sin nuværende form nedlægges. Dansk Samling er klart tilhænger af at bruge skattekroner på en tv-kanal, der opfylder de såkaldte public service-forpligtelser, men DR har svigtet sin opgave massivt.

 

 

På vegne af Dansk Samling

Morten Uhrskov Jensen

Formand for Dansk Samling

 

Pressekontakt:

Morten Uhrskov Jensen tlf. 81 75 40 14  &  Lone Nørgaard tlf. 36 30 54 84  

                                                                      mobil: 51 90 93 99 

landsformand@dksamling.dk                        koordinator@dksamling.dk                     

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com