Lone Nørgaard: Islam-apologeter slører truslen fra Islam

Islam-apologeter slører truslen fra islam
– og det lykkes på grund af mainstreammediernes ulidelige lethed.

På religion.dk, en platform, der hører under Kristeligt Dagblad, kunne jeg d. 27.11.18 læse to indlæg om islam

1. Sherin Khankan: Tro er en blanding af inderlighed og aktivisme

2. Religionsforsker Niels Valdemar Vinding: Hvad er sharia?

Da såvel Khankan som Vinding er islamapologeter skulle de oplagt have modspil til deres glansbillede-udgave af religionen/ideologien. Jeg skrev derfor nedenstående kommentar, som efter en længere mailkorrespondance endte med ikke at blive optaget.

Derfor er det godt, at der findes alternativer til den etablerede presse og mainstreammedierne, som fx Den Korte Avis og NewSpeek, så også afviste indlæg alligevel har mulighed for at komme til offentlighedens kendskab:

Islam-apologeter slører truslen fra islam
af Lone Nørgaard, lektor, cand.mag. 

På religion.dk kunne jeg d. 27.11.18 læse to indlæg om islam, der kalder på et svar.
1. Sherin Khankan: ”
Tro er en blanding af inderlighed og aktivisme”
2. Religionsforsker Niels Valdemar Vinding: ”Hvad er sharia?”

Begge indlæg trækker læseren rundt ved næsen i forsøget på at ufarliggøre en religion, der ikke KUN er en religion, men en totalitær ideologi – og dermed en trussel ikke bare i Danmark, men i hele (Vest)europa.

Sherin Khanhan sætter sit sædvanlige og forkerte lighedstegn mellem islam og kristendom ved at tale om patriarkalske og undertrykkende strukturer og praksisser, som hun mener findes indenfor alle religioner. At redegøre for forskellen på kristendommen og islam kræver en længere argumentation, så læs venligst her

Hendes argumentation for, at sharia er demokratisk og godt kan sameksistere med dansk lovgivning er manipulerende. Ordet ’sameksistere’ lægger op til at legitimere parallelsamfund, hvor sharia hersker. Da den politisk-religiøse sharia-lovgivning er guddommeligt begrundet, er den i samfundsretlig sammenhæng grundlovsstridig.

Resten af kommentaren på Newspeek

 


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com