Lone Nørgaard: Stop løgnen om flygtninge

Kronikken ”Politikken afskrækker flygtninge fra at tilpasse sig” forleden af Anders Stefansson er et klassisk eksempel på, hvor utroværdig en stor del af Akademia er blevet. Sandhedssøgende forskning med afsæt i empiri er gået fløjten til fordel for ideologiske fremstød kreeret på ”Ønskeøen”.

Vendingen »I disse flygtningeforskrækkede tider (…)« siger alt om det spor, som Stefansson lægger ud. Reel bekymring forankret i den demografiske udvikling, kriminalitetsstatistikker og tårnhøje udgifter til mislykkede integrationsprojekter fordrejes til irrationel frygtsomhed. Kulturforskelle ignoreres.

Skulle vi ikke én gang for alle slå fast, at mennesker, der i disse år flygter fra fattigdom og fejlslagne, korrupte stater, ikke er flygtninge, men migranter, der søger et bedre liv i Vesten, og at jo flere der kommer, jo mere kan de vestlige lande være sikre på at importere Mellemøstens og Afrikas problemer? 
Aktuelle problemer ud over de økonomiske og kriminalitet: voksende ghettoer, tvangsægteskaber, koranklodser, politibeskyttelse af festivaler og jøder, danske soldater og politibetjente frarådes at befinde sig alene uniformeret, trusler mod ytringsfrihedsforkæmpere, styrket terrorberedskab. Kort sagt, et tillidssamfund i opløsning.

Resten kan læses på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com