Morten Uhrskov Jensen: 2019 vil blive værre end 2018

Vestens politikere ligger, som de har redt.

Man spekulerer jo ind imellem på, hvor megen dumhed og uforstand det endnu er muligt for Vesteuropas politikere at mobilisere, før det går den anden og rigtige vej. Symptomatisk her henimod udgangen af 2018 slog udenrigsminister Anders Samuelsen følgende genistreg op på facebook:

”Tænk: Engang levede vi i dette land stort set af grød, brød og frikadeller. Det er såmænd også lækkert. Bare ikke HELE tiden. Men så kom globaliseringen og med den kom også en masse positive og givende indvandrere og med dem inspiration - og også lækker ny, spændende og eksotisk mad.” 

Det er en af den slags udtalelser, hvor man først tænker, at det må være mandens spøg, men nej, det er det ikke, hvilket kan læses af en til det yderste pinlig udenrigsministers rasende kommentarer til dem, der fandt argumentet med at ødelægge danskernes land til gengæld for noget lækker nam-nam lovlig naivt og meget 80’er og 90’er agtigt.

Weekendavisens Søren K. Villemoes er heldigvis mindre naiv. I en klumme (det meste desværre bag betalingsmur) konstaterer han tørt følgende:

Amerikanerne gider ikke længere at føre krige overalt i verden, russerne, kineserne og tyrkerne er på ingen som helst måde på vej mod mere liberale styreformer, den tyske, franske og britiske ledelse fungerer alle elendigt, EU-eliten har ikke fattet, at de europæiske folk ikke ønsker at skrotte deres nationalstater

Søren K. Villemoes mangler lige at få understreget, at vesteuropæerne heller ikke gider at se deres hjemlande omdannet til den tredje verden.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com