Morten Uhrskov Jensen: Alternativ för Sverige er ved at rykke

Det ser indtil videre lovende ud med et realistisk alternativ til Sverigedemokraterne.

Nu begynder de at komme fra Sverigedemokraterne og over til det nye parti i svensk politik, Alternativ för Sverige. Se gerne videoen, som er godt lavet. Dramatisk underlægningsmusik til at illustrere Sveriges yderst alvorlige situation. Alt tyder på, at der er tale om folk, der mener det alvorligt, når de siger, at de vil redde deres svenske fædreland.

Alternativ för Sverige er stiftet af den tidligere leder af Sverigedemokraternes ungdomsorganisation. Hans navn er Gustav Kasselstrand, og han ser ud til at mene, hvad han siger.

Først og fremmest siger Gustav Kasselstrand, at Sverigedemokraterne svigter ved i alt for høj grad at gå på kompromis med de etablerede svenske partier, og især er ét forhold helt galt, nemlig Sverigedemokraternes utilstrækkelige fokus på indvandringen. I stedet er svaret:

Sverige skal ikke bare standse den kolossalt store indvandring fra den tredje verden. Sverige skal føre en aktiv tilbagevandringspolitik.

Denne indlysende sandhed er ved at bære frugt, ser det ud til. Senest er medlem af Rigsdagen i Stockholm, Jeff Ahl, gået fra Sverigedemokraterne og til Alternativ för Sverige. Jeff Ahl har netop holdt en flot tale i Rigsdagen, hvor han sagligt konstaterer, at ”hundredetusinder skal sendes hjem”.


Læs resten af blogindlægget på Jyllands-PostenDansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com