Morten Uhrskov Jensen: Alternativ för Sveriges konkrete plan for hjemsendelser

En nødvendig, men ikke tilstrækkelig, skitse til et Sverige helt henne ved afgrunden.

Det nye svenske parti Alternativ för Sverige har netop offentliggjort en konkret plan for hjemsendelser af 504.000 ikke-vestlige fra Sverige. Det vil ifølge Alternativ för Sverige dreje sig om følgende grupper:

50.000 illegale indvandrere, 63.000 asylsøgere, 275.000 asylindvandrere med opholdstilladelse, inklusive familiesammenførte, lavt kvalificeret arbejdskraftindvandring 24.000, udenlandske tiggere 4.000 og endelig indvandrere med statsborgerskab (som har været særligt umulige at have med at gøre) 88.000.

Det er et godt og sympatisk forslag, som med stor sandsynlighed vil spare f.eks. en del svenske kvinder fra overgreb og voldtægt, idet ikke-etniske svenske mænd har en rystende overrepræsentation blandt psykopater, der voldtager kvinder. 82 ud af 112 dømte gerningsmænd var i en fire-årig periode født i udlandet.

Som sagt et godt og nødvendigt forslag, men netop kun nødvendigt, ikke tilstrækkeligt. Det nødvendige er rigtigt at gøre, men det er ikke nok, det er ikke tilstrækkeligt. Hvad er så tilstrækkeligt i Sveriges og dermed også i Danmarks, i Tysklands, i Storbritanniens, i Frankrigs, i Hollands, i Belgiens og i Norges tilfælde? Man må ikke blive sur over, at jeg har udeladt nogle lande her. Jeg nævner blot lande, hvor det er bydende nødvendigt, at flere end det umiddelbart nødvendige antal genfinder egne, vante græsgange, som er de oprindelseslande, hvor de selv, deres forældre eller tidligere generationer er kommet fra.

Jeg skitserede søndag den 24. juni til Folkefesten 2018 en tilstrækkelig plan for genopretning af et Danmark til gavn for danskere og dermed indirekte også et Europa til gavn og glæde for Europas oprindelige folk.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com