Morten Uhrskov Jensen David Trads »beskrives som iskold og uden empati, og hans lunefulde adfærd opleves som særligt ubehagelig, fordi det er uvist, hvilke spilleregler der gælder«

Det er, hvad der står i en rapport fra Bedriftssundhedstjenesten om David Trads.

Jeg ved ikke, om jeg skal ønske Socialdemokratiet held og lykke med muligvis at få journalist David Trads som kandidat til Folketinget. Partiets afdeling i Egedal synes tilsyneladende, at det er en god idé at få den forhenværende chefredaktør for dagbladet Information i Folketinget. I et indlæg i Politiken den 30. juni 2018 virker tre journalister fra netop Information dog ikke synderligt imponerede over David Trads’ evner til vel nærmest noget som helst.

De tre journalister, Kristian Villesen, Ulrik Dahlin og Anton Geist, kan gengive artige forhold fra David Trads’ ret korte karriere som chefredaktør for Information i perioden 2002 til 2004. De tre herrer skrev indlægget som en reaktion på, at David Trads ifølge trioen havde en meget selektiv hukommelse, da han skrev om, at han ikke var blevet bedt om at bidrage til en jubilæumsbog om Information igennem de sidste 25 år.

Man bør unde sig selv at læse artiklen af de tre journalister på Information. Det lyser ud mellem linjerne, at de anser David Trads for at være et helt igennem usympatisk menneske, og det virkeligt interessante er, at de kan bakke deres ubehag op. De skriver bl.a. således i artiklen i Politiken:

»David Trads var chefredaktør på Information i godt to år, men måtte gå af, efter avisens øvrige redaktører over for bestyrelsen havde krævet hans afgang. Han var af både redaktører og journalister blevet kritiseret kraftigt for ringe ledelse og utilregnelighed.«

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com