Morten Uhrskov Jensen: Demokraterne i USA er fanatikere, der ønsker størst mulig indvandring

Det Demokratiske Parti er i udlændingepolitikken mindst at sammenligne med cocktailen af Alternativet, Det Radikale Venstre og Enhedslisten.

En særdeles interessant hjemmeside i USA, NumbersUSA.com, opgør minutiøst, hvordan politikerne i den amerikanske kongres stemmer i immigrationsspørgsmål. Hjemmesiden skriver om sig selv, at

“Den afgørende factor i immigrationspolitikken er at vælge det rette antal legale indvandrere for de kommende år. At beslutte sig for at lavere antal antyder ikke noget negativt om de indvandrere, der allerede opholder sig lovligt i landet. Vi taler om antallet i fremtiden, som er bedst for både borgere født i USA og for borgere født i udlandet.”

Det kan vist dårligt kaldes andet end en moderat opfordring til at rebe sejlene, lade væsentligt færre komme ind i USA og i øvrigt opføre sig civiliseret over for dem, der allerede er ankommet.

NumbersUSA.com gennemgår løbende, hvordan de 435 medlemmer af Repræsentanternes Hus og de 100 senatorer i Senatet stemmer vedrørende immigration. Det drejer sig om en lang række områder, f.eks. at reducere kædevandring, reducere illegal indvandring, reducere (det bør vist hedde afskaffe) statsborgerskab ved fødsel, hvis man er født på amerikansk territorium med forældre uden amerikansk statsborgerskab, med mere.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com