Morten Uhrskov Jensen: Derfor skal du støtte Generation Identitær

Det er uklart for mig, hvornår de identitære i Frankrig først dannede en slags samlet gruppe vendt imod det multietniske og multikulturelle samfund. I 2012 er nok det bedste bud. Jeg opdagede selv de identitære, da jeg så den æggende og forførende video på youtube med en varighed på 2:32 minutter: 

Jeg oversætter lidt ubehjælpsomt det franske via engelsk og derfra til dansk:

”Vi er generation identitær. Vi er generationen, som kan blive slået ihjel ved at kigge på den forkerte person, fordi vi nægter at give en cigaret, eller fordi vi har en ”attitude”, som ikke behager. Vi er generationen af etnisk splittelse, af den totalt fejlende sameksistens og den påtvungne blanding af racer. Vi er generationen, der bliver straffet dobbelt: Dømt til at indbetale til et socialt system, der er så generøst over for fremmede, at det bliver uholdbart for vores eget folk. Vores generation er ofrene for de frisatte 68’ere, der ønskede at frigøre sig selv fra tradition, fra viden og fra autoritet i uddannelsen. Men de opnåede kun at befri sig selv fra deres ansvar…”

Og sådan fortsætter det. Det er det stærkeste manifest, jeg nogensinde har hørt fra unge mennesker, siden jeg for ca. 20 år siden blev klar over, at masseindvandringen fra den tredje verden er vor tids eksistentielle spørgsmål.

For ikke så længe siden opstod så en dansk variant af generation identitaire, Generation Identitær kaldet. Der er nok mange, der er skeptiske over for at støtte den danske udgave af Identitær, og jeg ved godt hvorfor, er jeg sikker på:

Generation identitær insisterer på, at det ikke ”bare” er kultur, der betyder noget. Det gør etnicitet også. Og, hov, dermed er vi også – blankt indrømmet – ovre i en anden og potentielt farligere boldgade, den etniske, uforanderlige, boldgade. Kultur og religion kan i princippet skiftes ud med en anden, tænk blot på Naser Khader, der åbenlyst ser Danmark som sit fædreland, og velkommen skal han være til det. Eller se det historisk nær ved perfekte eksempel, de danske jøder, der siden ligestillingen i 1814 har ydet endog særdeles store bidrag til dansk kultur og videnskab. Frederik VI’s fornemme dekret kan læses her.


Læs resten af klummen på 24nyt.dk

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com