Morten Uhrskov Jensen: Eurokraterne forstår ikke, at de centraleuropæiske lande nægter at følge Vesteuropas fejlslagne udlændingepolitikIngen kan som EU undergrave egen eksistens.

Set fra et føderalt EU-perspektiv begik man – heldigvis – en alvorlig og for EU måske ødelæggende fejl ved i 2004 at lade de tidligere kommunistiske lande optage. De otte lande, martret af kommunismens nihilistiske ideologi, var som bekendt Estland, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Slovenien. Alle var de blevet befriet fra nazismen af den sovjetiske Røde Hær for blot øjeblikkeligt at blive besat af selvsamme hær. I mere end 40 år måtte de lide under denne ulykke.

Men se, der skete samtidig noget interessant. Allerede i 1950’erne begyndte Storbritannien og Frankrig at invitere mennesker fra den tredje verden til deres egne lande. I 1960’erne fulgte lande som Tyskland, Holland og Belgien efter, og de nordiske lande fulgte hurtigt trop. Gemt bag Jerntæppet kom der imidlertid ikke nogen. Tværtimod ønskede en stor del som bekendt at forlade kommunismens kvælertag.

Og da året 2004 oprandt, var der fortsat nærmest ingen fra den tredje verden i disse lande. Samtidig var Polen, Ungarn og de øvrige ikke så dårligt stillet, at de ikke havde adgang til moderne elektronik. De kunne og kan derfor med egne øjne se, hvad der foregår i de franske ghettoer, i de islamiserede dele af London, i Neukölln i Berlin, i de svenske forstæder og så videre. De kunne se, hvilke forfærdende problemer vesteuropæerne havde skabt for sig selv. Og de spurgte ikke engang sig selv, om de ønskede en sådan udvikling. Det gjorde det altovervejende flertal ikke.


Læs resten af blogindlægget på Jyllands-Posten:

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10252501/eurokraterne-forstaar-ikke-at-de-centraleuropaeiske-lande-naegter-at-foelge-vesteuropas-fejlslagne-udlaendingepolitik/

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com