Morten Uhrskov Jensen: Københavns Kommune manipulerer groft ved at påstå bedre ”integration”

Danmarks største kommune fifler og skærer til for at på pengene til at passe.

Så kom det glade budskab ud i medierne for nogle dage siden: Det går bedre med integrationen af ikke-vestlige i København. Som det ser ud i skrivende stund, kan man ikke se rapporten, idet man får beskeden ”SIDE IKKE FUNDET”.

Nå, men så er det da heldigt, at jeg i forgårs gemte pdf-filen med den skandaløst manipulerende rapport. I det følgende kan jeg således ikke direkte henvise til Københavns Kommunes manipulation. (Bemærkning: Den omtalte og downloadede pdf-fil med Københavns Kommunes såkaldte "Integrationsbarometer 2017" er dog i mellemtiden uploadet til Dansk Samlings hjemmeside og kan således findes her.) Hvis det vedblivende ikke er muligt at finde rapporten, vil jeg opfordre læserne af denne blog til at kontakte Københavns Kommune og høre, hvad der foregår.

Rapporten er bygget således op: Hvis farven er grøn, er det gået fremad med integrationen. Er farven gul, er der ikke nogen ændring. Og er den rød, går det den gale vej med det, der kaldes integration.

Københavns Kommune påstår, at det i 14 forhold er gået fremad med integrationen, i 5 tilfælde gået tilbage, mens der i 6 tilfælde ikke er nogen signifikant ændring. Endelig er der et enkelt tilfælde, hvor der ikke er blevet målt før. Det lyder jo som en gedigen succes, samlet set, ikke sandt? 14 gode mod 5 dårlige. Stort set alle tal er målt mellem begyndelsesåret 2014 og til 2017, nogle kun til 2016.

Det er svindel og bedrag med de grønne farver. Humbug og endog meget grov manipulation.


Læs Morten Uhrskov Jensens detaljerede, punktvise gennemgang af rapporten "Integrationsbarometer 2017" på hans blog på Jyllandsposten og sammenhold med Dansk Samlings lagrede kopi af rapporten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com