Morten Uhrskov Jensen: Er Lars Løkke i færd med at begå moralsk forræderi imod det danske folk?

FN’s såkaldte migrationspagt er et utilsløret forsøg på at tillade ukontrolleret masseindvandring.

Det ville være en farce, hvis ikke det var så alvorligt. Den danske regering og det danske folketing ser ud til at tilslutte sig en FN-pagt, der ligestiller asylsøgere med indvandrere, og forpligter de deltagende lande til at slå ned på kritikere af masseindvandringen.

Først nogle påstande, som jeg ikke kan bevise: 1. Lars Løkke ved, at han med stor sandsynlighed taber det næste valg. 2. Lars Løkke vil derefter gerne have et fedt betalt job i EU eller anden globalistisk omegn. 3. Lars Løkke vil tækkes Angela Merkel, Europas farligste politiker, fordi han skal have bemeldte fedt betalte job, og han insisterer derfor på, at Danmark skal undertegne FN’s vanvidsdokument, en såkaldt migrationspagt, der i uhæmmet grad skal fremme indvandring fra den tredje verden til Europa og på den måde smadre Europa som hjemland for de europæiske folk.

Dagbladet Politiken kunne for allerede tre dage siden meddele, at mindst 11 lande ikke vil underskrive FN’s migrationspagt, der skal få indvandring til at foregå på ”regulær” vis, en omskrivning af at omdanne Europa til et kaos af mennesker fra den tredje verden.

Den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen vil have dette forrykte dokument vedtaget i Folketinget som noget, som Danmark skal arbejde for. Dokumentet fra FN er ikke engang blevet oversat til dansk.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com