Morten Uhrskov Jensen: Må Nye Borgerlige lykkes

Jeg stemmer ikke selv på dem, men jeg håber, at Nye Borgerlige har is i maven – og så burde jeg have stemt på dem, når de vel at mærke har modereret deres rabiate, økonomiske politik.

Mit noget tvetydige budskab i underoverskriften skyldes, at jeg har svært ved at tro på, at Nye Borgerlige rent faktisk tør sætte deres mulige mandater på spil og uden videre vælte en mulig borgerlig regering efter næste valg.

Jeg iler dog med at sige, at jeg inderligt håber, at Nye Borgerlige har viljestyrken til at sætte det øvrige, borgerlige Danmark stolen for døren for at gøre det klart for danskerne, at især et fuldstændigt stop for at søge asyl ved den danske grænse er bydende nødvendigt, hvis ikke Danmark på sigt skal splittes i etniske, kulturelle og religiøse kampe.

Hvorfor tror jeg ikke på, at Nye Borgerlige vil sætte hårdt mod hårdt? Ikke mindst fordi næstformand Peter Seier Christensen for et års tid siden på facebook svarede mig, at Nye Borgerlige ikke ville vælte en Lars Løkke regering. Jeg kan kun håbe, at Peter Seier Christensen siden da er blevet banket på plads af sin partiformand, Pernille Vermund.

Så meget jeg end ønsker mig et parti på tinge af folk, der ikke er karrierepolitikere, er jeg også nødt til at se på et sådant partis økonomiske politik. Og her er jeg helt stået af. Helt og aldeles.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com