Morten Uhrskov Jensen: Problemet med gruppen fra den tredje verden er uløseligt

Og derfor er den eneste løsning et omfattende program for hjemsendelser af langt størstedelen.

Hvad angår forståelsen af udlændingepolitikkens konsekvenser, er der stort set ingen forskel på liberale og socialister. Seneste syn for sagn står at læse hos min medblogger her på siden, Christina Egelund fra Liberal Alliance. I et indlæg med titlen ”To fluer med ét smæk” (Vi må løse integrationsproblemerne” over mest læste blogs) skriver Christina Egelund bl.a. følgende:

”Derfor skal vi løse udfordringerne, slå to fluer med et smæk og samtidig skabe fundamentet for et fællesskab for alle, så det ikke bliver dem og os…Næste skridt er at handle. Skabe en fremtid uanset fortid. Skabe et bedre samfund for alle os, der er her. Jeg tror på, at vi kan. Hvis vi vil.”

Det er ikke engang de helt fraværende løsningsforslag, der springer i øjnene. Det er tyrkertroen på, at problemet med de ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres voldsomme belastning af danskerens tegnebøger overhovedet kan løses. I det stykke er liberale præcis ligeså grænseløst naive som de socialister, de ellers ofte skælder ud på.

En stærk tidsånd er ikke nødvendigvis korrekt. Og det er notorisk forkert at bilde sig ind, at noget som helst håndtag – hvad enten det er mere marked (de liberale) eller mere social ingeniørkunst (socialisterne) – kan drejes på en måde, der vil fikse de store og uafladeligt voksende problemer med gruppen af ikke-vestlige. Den er nu på over 500.000, heraf mere end 300.000 med muslimsk baggrund.

36 milliarder er, hvad dette vanvittige eksperiment kostede i 2015. Og ja, det er korrekt, som Berlingske skriver i dag, at de 19 milliarder skyldes, at den store gruppe af efterkommere naturligt nok giver underskud, fordi størstedelen af den går i skole.

Det hjælper bare ikke en døjt. Også efterkommere er i markant lavere beskæftigelse i forhold til danskere (side 42-43). Selv efterkommernes børn - tredje generation – klarer sig umådelig dårligt i skolen (side 122-123). Og kan end ikke tredje generation magte det, er der absolut intet, der tyder på, at det vil komme til at ske nogensinde.


Læs resten på Morten Uhrskov Jensens blog på Jyllands-Posten.

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com