Morten Uhrskov Jensen: Så fik Sverige et alternativ til Sverigedemokraterne

Må det nye parti få succes.

Det er kun godt, at Sverigedemokraterne presses inden det meget vigtige valg til den svenske rigsdag i september i år. Skønt man må håbe, at Sverigedemokraterne sprænger alle rammer og helst får mindst 25 procent af stemmerne, er det et ubetinget gode, hvis et fornuftigt parti bider dem i haserne.

Om Alternativ för Sverige er lige i øjet, får vi at se. Men takterne er lovende. Gustav Kasselstrand, tidligere formand for Sverigedemokraternes ungdom, og nu leder af Alternativ för Sverige, siger bl.a. sådan her:

”Vi er Sveriges tilbagevandringsparti.”

Partiet vil have et ”umiddelbart asylstop efterfulgt af en aktiv hjemsendelsespolitik…Uden disse to forholdsregler kan vi aldrig løse de enorme problemer, der præger vort land…Vi har brug for statsmænd, som har modet til at prioritere den ene gruppe frem for den anden, når ressourcerne ikke er uendelige.”

Det lyder mere end almindeligt fornuftigt. Ifølge den politisk korrekte avis Aftonbladet har Gustav Kasselstrand også udtalt, at Sverige ”befinder sig på randen af ruin.” Tillige, at ”Sverige tjener til skræmmeeksempel for den øvrige verden. Den hurtigst dalende stjerne i den vestlige verden.”


Læs resten på Morten Uhrskov Jensens blog på Jyllands-Posten.

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com