Morten Uhrskov Jensen: Socialdemokratiet er på en ægte ny kurs i udlændingepolitikken


Men partiet skal selvfølgelig levere varen i den virkelige verden

Jeg hører til dem, der tror, at det kongelige danske socialdemokratis ledelse vitterligt mener det, når de ønsker et stop for asylsøgere – og dermed også for utalte familiesammenføringer – til Danmark. Jeg tror ikke, at det er taktisk bestemt, skønt det naturligvis også vil være svært taktisk med et folketingsvalg om et års tid in mente.

Udspillet er epokegørende, hvis det bliver virkeliggjort. Det er ikke tilstrækkeligt, langt fra, men den tager vi længere nede. Gennemføres ideerne, er det slut med asylsøgere ved grænsen. Det er i det hele taget slut med, at også anerkendte flygtninge får ophold i Danmark, idet det hedder således i udspillet:

”En asylansøger, der får asyl, vil heller ikke få mulighed for at komme til Danmark. Men vil blive sendt til en af FN’s flygtningelejre.

Så begynder det bestemt at ligne noget. Udspillet forsøges selvsagt skudt ned af godhedsindustrien. Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, Christian Friis Bach, siger sådan her:

”Det er urealistisk at forestille sig, at man kan oprette de her lejre. At landene vil acceptere dem. Og at vi kan organisere dem, uden at det vil være i strid med en lang række principper for det internationale flygtningearbejde.”

Ok ja, og vi lægger os bare fladt ned og lader vore lande og kultur overtage af Afrika, den arabiske verden og dele af Asien. Øh, nej, det gør vi ikke. Vi er herrer over egen skæbne og kan standse masseindvandringen, hvornår vi vil.


Læs resten på: https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10289026/socialdemokratiet-er-paa-en-aegte-ny-kurs-i-udlaendingepolitikken/


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com