Lone Nørgaard: Douglas Murray slår til igen med ny bog om identitetspolitik

Douglas Murray fik sit internationale gennembrud med “Europas undergang”. Nu er han aktuel med en ny bestseller om vanviddet i den aktuelle identitetspolitik. 

Douglas Murray: THE MADNESS OF CROWDS. Gender, Race, Identity. Indbundet. 288 sider. Bloomsbury Continuum. Vejl. pris 285 kr. Udkommet 17.09.19. 

****** seks stjerner ud af seks 

___________________________________________________________________ 

Douglas Murray følger nu op på sin bestseller ”Europas undergang” (oversat fra engelsk ”The Strange Death of Europe. Immigration, Identity, Islam” (2017). Denne bog har været en af de vigtigste udgivelser i årevis, fordi teksten samler diskussionen og viser den historiske udvikling, der har kastet Europa ud i en dødskamp. En dødskamp, der meget passende er blevet karakteriseret som et selvmord.

Hvem er Douglas Murray?
Douglas Murray er født i 1979. Han er forfatter og journalist. Redaktør af tidsskriftet ”The Spectator” og skriver som politisk kommentator for bl.a. ”Sunday Times” og ”Wall Street Journal”. Han er kendt som en særdeles skarp samfundsdebattør, hvor befolkningsudskiftningen i Europa og den igangværende islamisering har været blandt hovedemnerne.

I sin nye bog sætter Murray sig for at undersøge nogle af det 21. århundredes mest sprængfarlige – og dermed splittende – emner: Seksualitet, køn, teknologi og race. Med et væld af konkrete eksempler afdækker han de nye kulturkrige, der udspiller sig på arbejdspladserne, på universiteterne, i skoler og hjem – samlet under banneret:  Social retfærdighed, identitetspolitik og ’intersectionality’.

Læs resten af anmeldelsen på Den Korte Avis

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com