Morten Uhrskov Jensen: Bliver Mette Frederiksen en stor statsminister eller fortsætter 36 års elendig udlændingepolitik under hende?

Jeg spår, at Mette Frederiksen bliver en parentes, hvor alt det afgørende blev værre.

Det er en egen bitter ironi i, at statsminister Mette Frederiksen vågner op af sin sommerferiedvale til to eksplosioner, der næppe er begået af hr. og fru Hansen.

Det er en kedelig kendsgerning, at rød blok vandt valget klart. Man kan sige, at det er ligegyldigt, så længe partiet Venstre har en ledelse, hvor den ene er mere politisk uanvendelig end den anden. Lars Løkke Rasmussen – hvis eneste projekt synes at være Lars Løkke Rasmussen – og Kristian Jensen – så spændende som den mest grå væg og dertil politisk korrekt – synes at slås om Elendighedens Parti kaldet Venstre, hvor udfaldet under alle omstændigheder – også med en Inger Støjberg ved et større ror – vil være, at etniske danskere arbejdes støt og sikkert hen imod at miste grebet om eget land, mindretal eller ej, katastrofen står skrevet med den nuværende politiske ”elite”.

Som alternativ har vi fået Mette Frederiksen, som over sommeren har vist, at hun gør lystigt knæfald for De Radikale og andre radikaliserede partier. Nytiltrådt boligminister Kaare Dybvad – hvis bog jeg har læst og nu fortrængt – er gået i offentligheden med den begavede kommentar, at ordet ghetto skaber virkelighed.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com