Morten Uhrskov Jensen: Forstår politikere og medier fænomenet Rasmus Paludan?

Det ser stort set ikke sådan ud.

Jeg har i den etablerede medieverden kunnet finde to eksempler på at forsøge at fatte, hvordan partiet Stram Kurs kunne indsamle utrolige 15.000 vælgererklæringer på 12 dage. Den ene er kommentator Hans Engell, der til TV 2 siger bl.a. sådan her:

»…en skuffelse over Dansk Folkepartis mangel på resultater, der bidrager til, at partier på den ydre højrefløj vinder frem. Det er det, der aflejrer sig i, at både Nye Borgerlige og nu også Rasmus Paludan er opstillingsberettigede,« siger han til TV 2.

Skarpere end dette er JP’s leder, hvor der bl.a. står følgende:

»Men dermed er også sagt, at den hidtidige udlændingedebat ikke er nået langt nok ud. Mange af dem, der fører denne debat, er ikke nødvendigvis dem, der skal leve med indvandringens negative konsekvenser. Det overlader man til mange af de danskere, der i forvejen er udfordret socialt

Det tør man roligt sige. Konsekvenserne af indvandringen af især mennesker med muslimsk baggrund har fra begyndelsen ramt nedefra og op i det danske samfund. Den notoriske overkriminalitet blandt en lang række etniske grupper med især muslimsk baggrund påvirkede først den danske underklasse i de sociale boligbyggerier. Mange velfungerende danskere har af samme grund for længst forladt disse boligområder.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com