Morten Uhrskov Jensen: Gør os nu klar til årtiers politisk strid – men gør det med tre partier, der er imod masseindvandring

Der findes ingen nemme fiks, efter at flere generationer af politikere har arbejdet stenhårdt for at gøre Danmark mere ugæstfrit for danskere.

Det er i løbet af en lang valgkamp gået op for mig, hvor begejstret jeg er for udviklingen. Øh, hvorfor det? Det går jo ad Pommern til dag for dag, i konstant stigende grad. Flere og flere af ikkevestlig herkomst, flere og flere med muslimsk baggrund, gør Danmark til et ringere hjemland for etniske danskere og for de minoriteter, der altid har været velkomne, danske jøder især, men også passende små grupper af ikkevestlige.

Det er sørgeligt og dybt mærkværdigt, at det er gået sådan siden især 1983, men i virkeligheden siden de såkaldte gæstearbejderes ankomst i slutningen af 1960’erne, en helt afgørende grund til, at personer af tyrkisk afstamning er den største ikkevestlige gruppe i dag.

Hvad skal man sige til det? Vi står, hvor vi står, og vi må – med en let omskrivning af Lars Løkke Rasmussens nytårstale – tage den derfra. Vi skal blot ikke fortsætte, som landets svage statsminister har tænkt sig.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com