Morten Uhrskov Jensen: Længe leve venstrefløjens og minoriteternes identitetspolitik, fordi tryk avler modtryk

De politisk korrekte må jo ligefrem sukke efter hvid identitetspolitik.

Det må være mærkeligt at være en ældre venstreorienteret person med det klassiske begrebsapparat klar til start, hvor proletarerne udbyttes af kapitalisterne, og hvor revolutionens komme skal udfri de undertrykte masser.

Ak nej, kære aldrende venstrefløj. Sådan spiller klaveret ikke længere. I dag står den på identitetspolitik for fuld udblæsning. Seneste herlige eksempel er den alternative pride på Nørrebro, der finder den store pride alt for kommerciel og alt for…hvid. Nemlig ja, de rige, hvide svin skal ned med nakken, skal de. Det lyder således i en vidunderlig overskrift fra Politiken:

”Har mistet tilliden til Copenhagen Pride: De hvide rydder op efter festen og går bagerst til Nørrebro Pride” 

Sådan skal det være. De rige, hvide svin skal sone al den synd, de har begået, siden de fik lys pigmentering for et par ti tusinde år siden. De skal ikke helt udelukkes, men de skal gå bagerst og udføre det slavearbejde, som de satte andre til engang.

Hov, det var for resten de hvide, der som de første afskaffede slaveriet, men det er da lige meget, når vi nu ved, hvilke sataner der gemmer sig i sindet bag hvid hud.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com