Morten Uhrskov Jensen: Jakob Ellemann-Jensen må forklare sig – går han ind for udvisning af etniske danskere, der ikke mener som han?

Venstres formand har udtrykt sig stærkt problematisk på Venstres landsmøde.

Dette bliver ikke noget længere indlæg, kan jeg berolige med. Til gengæld er det spørgsmål, som jeg må stille, så meget desto mere ubehageligt:

Vil Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen foretrække en eller anden form for etnisk udrensning af de 28 pct. af danskerne (herunder nogle med udenlandsk baggrund), der går helt eller delvist ind for at hjemsende herboende muslimer?

Og hvordan kan jeg så påstå, at Venstres formand skulle mene noget så uhyrligt? Såmænd på grund af Jakob Ellemann-Jensens egne udtalelser på Venstres landsmøde for ganske kort tid siden. Således faldt ordene:

»Derfor vil jeg også gerne sige det meget klart til alle religiøse mindretal: Det er ikke jer, der ikke skal have en plads i Danmark. Det er dem, der chikanerer og forfølger religiøse mindretal, der ikke er plads til i Danmark [min fremhævelse] ... Og det giver anledning til en dyb bekymring, at der er nogen i Danmark, der tilsyneladende mener, at man skal udvise mennesker alene på grund af deres tro

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com