Morten Uhrskov Jensen: Venstrefløjen er gennemført antidemokratisk – Alternativ for Sverige smidt ud af Comwell i København

I det mindste putter venstrefløjen ikke med sit antidemokratiske sindelag. De er autoritære helt ind til benet.

I Sverige, paradiset nordøst for Danmark, er den slags naturligvis umuligt. Intet normalt politisk parti kan arrangere møder i offentlige bygninger. Kun vanvidspartier, der ønsker at ødelægge det historiske Sverige, kan i Nordens Nordkorea optræde offentligt uden at risikere liv og lemmer.

I Danmark derimod er der vist nok forsamlingsfrihed i praksis. Således kunne Berlingske i morges fortælle, at det indvandrerkritiske parti Alternativ for Sverige havde fået ja til at benytte hotellet Comwells lokaler mod behørig betaling.

Det var selvsagt positivt nyt for alle demokratisk sindede mennesker. Et lovligt politisk parti, der baserer sig på folkestyrets grund, kan naturligvis leje sig ind i lokaler på markedsvilkår.

Nå nej, det kunne Alternativ for Sverige så alligevel ikke. På et tidspunkt i dag aflyste Comwell arrangementet for Alternativ for Sverige. Antidemokratiske venstrefløjsfolk havde i timevis givet Comwell de dårligst mulige karakterer på nettet og havde injurierende skrevet, at partiet er nazistisk, en infam løgn, men standard for de autoritære venstrefløjsfolk, der som ideal har hedengangne diktaturer, der burde rådne i deres grave, men som i dag blev hentet op af ligposen for at forsvare det uforsvarlige, nemlig kampen imod forsamlingsfriheden, en ellers grundlovssikret ret.


Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com