Morten Uhrskov Jensen: Derfor støtter jeg Generation Identitær

Etnicitet spiller en stor rolle i et samfund. Bare ærgerligt, at kun meget få danskere og europæere forstår det, når nu det er så velunderbygget.

Jeg deltog for nylig i en debat på facebook, hvor en deltager i den offentlige debat harcelerede over, at Dansk Samling, som jeg er formand for, udsendte en pressemeddelelse, hvor vi gav vores støtte til Generation Identitær. I pressemeddelelsen skrev vi bl.a.:

”Gennem sine fredelige aktioner får Generation Identitær fremført sine politiske krav om, at Europa skal standse masseindvandringen og påbegynde omfattende remigration (tilbagevandring) af millioner af utilpassede…Derfor er det vigtigt at engagere sig i ikke-voldelig aktivisme, som de gør i Generation Identitær, i politiske partier, fx Dansk Samling, eller på andre måder.”

Jeg har længe støttet Generation Identitær, som har som kernepunkt, at de taler om det ”etnokulturelle”. Det beskriver de identitære bl.a. således på deres hjemmeside:

”Vores fælles etnokulturelle identitet er skabt af den udvikling som vi deler med vores forfædre, som fx vores fælles historie, slægt og sproget vi taler. Det betyder at vi alle, selv med vores store forskelle, er en del af den samme historie, udvikling og tradition, som udgør en fælles referenceramme. En referenceramme som for os både er europæisk, men også særligt dansk.”

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com