Morten Uhrskov Jensen: Den glødende – et andet ord for fanatiske – Morten Kjærum

Den multikulturelle utopi kræver sine ildsjæle. Morten Kjærum har i årtier arbejdet på at undergrave Danmark som hjemsted for det danske folk.

I en karriere på snart 35 år har Morten Kjærum aldrig arbejdet med andet end personer fra den tredje verden og med menneskerettigheder. Først i Dansk Flygtningehjælp 1984-1991, dernæst som direktør for Det Danske Center for Menneskerettigheder, fra 2002 Institut for Menneskerettigheder, mellem 2008 og 2015 som direktør i Den Europæiske Unions Agentur for Fundamentale Rettigheder og siden 2015 som direktør ved Raoul Wallenberg Instituttet for Menneskerettigheder i Sverige.

Det er naturligvis i det lys, at udtalelser fra Morten Kjærum skal læses. Skatteyderne i Danmark og andre steder har gennem årtier været generøse imod Morten Kjærum, og han har leveret varen i form af en fanatisme, der selv for stålsatte forkæmpere for grænseløse rettigheder må ses som frygtindgydende.

Senest har Morten Kjærum kastet sin vrede på Jonas Christoffersen, den nuværende direktør for det danske Institut for Menneskerettigheder. Jonas Christoffersen havde bl.a. udtalt:

»Der findes et skisma mellem det juridiske system og det politiske system. Og hvis det skisma bliver for stort, er det nok ikke det juridiske system, der vinder. Ergo må vi rykke menneskerettighederne tættere på politikerne


Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com