Morten Uhrskov Jensen: Hollandsk professor sviner danskerne til

60-70 pct. af os abonnerer efter Cas Muddes overbevisning på arvegods fra neofascistiske grupper.

Gak did til professorer i Vesteuropa og USA og lignende skøre steder, og du vil få at høre, at du er nativist, præfascist, tæt ved nynazisme og i hvert fald opretholder af systemisk racisme, hvis du mener, at dit folk bør udgøre det altovervejende flertal i eget hjemland.

Seneste skud på stammen er hollænderen Cas Mudde, der bliver interviewet af Kristeligt Dagblad. Det gør journalisten faktisk ret godt, idet hun er ikke så lidt mere direkte, end pressens repræsentanter normalt er (desværre bag betalingsmur). Her de to bedste spørgsmål og den ekstremistiske professors svar:

”Hvis du sammenligner Danmark med for eksempel Tyskland og Sverige, som længe har haft en mere liberal indvandrerpolitik og i højere grad hylder det multikulturelle samfund, så oplever de samtidig også mere splittelse, bandekriminalitet og religiøst motiveret vold. Kan der ikke være grunde til, at et land som Danmark forsøger at undgå den udvikling?”

”Først og fremmest mener jeg personligt ikke, at konflikter i sig selv er så problematiske. Og der er ikke nødvendigvis nogen forbindelse mellem politiske konflikter og det pågældende samfunds demokratiske stabilitet…”

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com