Morten Uhrskov Jensen: Så lad da en vis herre tage ved mig – jeg stemmer på Nye Borgerlige

Selv om jeg er vægelsindet, håber jeg, at man læser videre.

For læsere af denne blog er det selvfølgelig ret absurd, at jeg den 16. april skrev, at jeg trods alle betænkeligheder med den største sandsynlighed ville stemme på Dansk Folkeparti ved det nært forestående valg.

Og nu skriver jeg – og denne gang mener jeg det, trods al hånlatter over netop min vægelsindethed – at jeg vil stemme på Nye Borgerlige. Det kræver forståeligt nok en forklaring, og synes man ikke, at den er god nok, har jeg ingen indvendinger af den simple grund, at der er masser af indvendinger.

Men lad mig forklare mit stemmeskifte in spe:

Siden for en uge siden har jeg talt med personer, hvis meninger jeg sætter højt. Disse personer mener selvsagt alt muligt forskelligt, fra at det er indlysende at stemme på Nye Borgerlige, til at jeg bør lade være med det. De første har dog været de fleste og med de vægtigste stemmer, og min egen udlægning af tingenes (sørgelige) tilstand er denne:

Hvad angår EU, er Dansk Folkeparti nået dertil, hvor flere af partiets topfolk mener, at EU giver Danmark flere fordele end ulemper.

Synspunktet er rystende, men skyldes nok, at briternes kaotiske brexit har været og er netop kaotisk. Ren lalleglad læggen sig på maven for mediernes kampagne om, at et land er dødsdømt uden EU. Det er uværdigt for et nationalt parti at overgive sig til stemningen ført frem af de elitære grupper i dette og andre europæiske lande.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com