Morten Uhrskov Jensen: Klynkende 18 ikke-etnisk, minoritet-et-eller-andet kalder partierne i blå blok og Socialdemokratiet for racistiske

Man konstaterer nøgternt, at de retoriske fronter skærpes. Nuvel, så lad os danse.

En Muneeza Rosendahl, den kendte Sherin Khankan og 16 andre ”minoritetsetniske danskere” (hvilket skurrende og forfejlet udtryk) har i vores allesammens Information begået et længere debatindlæg med overskriften

”18 minoritetsetniske danskere: Stem ikke på partier, der fører racistisk politik

Så er linjen da ligesom lagt, ikke sandt? De 18 minori-et-eller-andet skriver f.eks., at

”I denne regeringsperiode er der foretaget intet mindre end 112 stramninger på udlændingeområdet. Stramninger, der er fejret med kage, selv om de har store personlige konsekvenser for en række borgere i Danmark. En politik, vi vil gå så langt som til at kalde for decideret racistisk. Det er racistisk politik, som har til formål at ramme borgere med såkaldt ikkevestlig flygtninge-, indvandrer- og efterkommerbaggrund i Danmark.”

Sådan. Kunne de 18 ikke give den endnu mere gas? Var det virkelig, hvad de kunne mande sig op til? Hvor er nazismen og fascismen? Hvor er Auschwitz? Hvor er godsvognene? KZ-lejrene? Det er for slapt af de 18 et-eller-andet.

Nå, vi må nøjes med at konstatere, at de 18 er af den overbevisning, at der i indeværende valgperiode er ført ”decideret racistisk” politik af regeringspartierne Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti, af regeringens støtteparti Dansk Folkeparti og såmænd også af Folketingets største parti, Socialdemokratiet.

Læs resten på Jyllands-PostenDansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com