Morten Uhrskov Jensen: Katastrofale mangler hos udenlandske læger, der skal behandle danskere

Man tror, at det er løgn, men den er god nok. Politisk korrekthed udsætter danske patienter for fare.

Det er ikke så ofte, at der er grund til at takke dr.dk for at afsløre ulykken ved at acceptere masseindvandring fra den ikkevestlige verden. Det er der dog den 25. februar, hvor dr.dk afslører, at ikkevestlige læger, i mange tilfælde ”læger” i gåseøjne som en dårlig vittighed, har endog meget svært ved at leve op til de danske/vestlige faglige krav.

Det følgende er en ren gyser. Hold på hat og briller:

”Nye tal fra den seneste skriftlige fagprøve i september 2018 viser, at over halvdelen af ikke EU-lægerne dumper til fagprøven, og næsten halvdelen af dem, der består, får den lavest mulige karakter.

37 ud af 67 udenlandske ”læger” får karakteren 00 eller -3. Det var de dumpede, markant flere end halvdelen. Skal vi derefter se på, hvad de beståede får i karakter? Jo højere karakter, des bedre behandling for den enkelte.

13 af de 67 ”læger” fik 02, 11 fik søreme 4 i karakter, mens 6 fik karakteren 7. Hvor mange fik i 2018 karaktererne 10 eller 12?

Rigtigt gættet: Det gjorde 0 og 0. Ingen af lægerne uden for EU fik karaktererne 10 eller 12, når det skulle bedømmes, om de var gode nok til at fungere blandt læger af etnisk dansk oprindelse.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com