Morten Uhrskov Jensen: Fremragende klumme i JP om tysk presses fortielser

Nej, det er netop ikke falske nyheder, der er problemet. Det er alt det, som de etablerede medier ikke fortæller om.

Jeg har skrevet om det før, og jeg gør det hjertens gerne igen, denne gang bakket op af en af Jyllands-Postens korrespondenter i Tyskland, Michael Kuttner. I en åbenhjertig klumme på debatsiderne i forgårs hedder overskriften:

”Meget få tyske medier vendte blikket indad. Man løj ikke, men man fortiede en del

Lige præcis. De etablerede medier laver kun meget sjældent løgnehistorier. Det er ikke nogen ”Lügenpresse”. Men de etablerede medier undlader alt for ofte at bringe historier, der sætter grundlæggende spørgsmålstegn ved, om det multietniske og multikulturelle samfund er en god idé.

Her skal man huske på, at medierne i Tyskland er væsentligt mere politisk korrekte end danske ditto. Det har JP’s Michael Kuttner indset og også skrevet om. De to vigtigste citater følger her fra klummen, der meget ærgerligt er bag betalingsmur:

»Helt åbenlyst var det i Køln nytårsaften 2015, hvor politiet tilbageholdt oplysninger om masseovergreb mod kvinder begået af især nordafrikanske migranter. Medierne berettede heller ikke om de nærmere omstændigheder, indtil de slap ud ved en tilfældighed. Det skulle åbenbart ikke hedde sig, at man drev hetz på udlændinge. Selv om det her snarere var den anden vej rundt.«

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com