Morten Uhrskov Jensen: Kære Mette Frederiksen: Tillykke med embedet – her er opskriften på, hvordan du bliver den største statsminister siden 1849

Omfattende hjemsendelser på grundlovens og retsstatens grund kommer alligevel til at ske før eller senere.

Jeg tilhører ikke den del af de nationalkonservative, der tvivler på, at du, Mette Frederiksen, har forstået, at den ikkevestlige indvandring vil ødelægge Danmark, ja, allerede har forvoldt stor skade, ikke uoprettelig, men stor.

Jeg ved ikke, hvor national du er i dette ords virkelige betydning, hvor dybt du elsker dette land og dets folk, som har virket på et begrænset landområde siden 300-400-tallet (det mest kvalificerede gæt), selv om de skriftlige kilder først nævner danerne som stamme omkring år 550.

Det spørgsmål må blive en sag mellem dig og din samvittighed. Jeg kender medlemmer af dit parti, der er dybt nationale mennesker. Selvfølgelig kan man være national som socialdemokrat. Det er en viljesakt, men selvfølgelig især en følelse.

Uanset hvor national du er, ved du, at dit velfærdssamfund vil bryde sammen, hvis den ikkevestlige indvandring får lov at fortsætte. I 2016, det sidst opgjorte år, kostede denne ulykke 35 mia. kr. Det tal kan midlertidigt godt falde med et par milliarder under en højkonjunktur, men når de gode tider vender, vil udgifterne stige voldsomt, som det skete i kølvandet på finanskrisen i 2008. Det ved du godt, er jeg sikker på.

Den Store Udskiftning ruller derudad. Demografi er i sandhed skæbne. I det Herrens år 2019 udgør ikkevestlige ca. 9 pct. af den samlede befolkning, men de står for omtrent 16 pct. af børnefødslerne. Det kan Danmarks Statistik fortælle, og det ved du også godt, Mette Frederiksen.

Læs resten på Jyllands-Posten.


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com