Morten Uhrskov Jensen: Den østrigske stat prøver at forbyde den lovlige forening Generation Identitær

Man ved, at vi er langt fremme imod ufrihed, når europæiske myndigheder forsøger at lukke munden på en ikkevoldelig og derfor lovlig forening.

Vi ser følgende scenario for os: En lovlig forening – vi husker, at foreningsfriheden er en forfatningssikret rettighed – har en formand, der modtager en donation på 1.500 euro, godt 11.000 kr.

Noget tid efter denne donation viser det sig, at giveren er en terrorist, der i en blodrus myrdede 50 mennesker i to moskéer i New Zealand og sårede omtrent lige så mange. Det er selvfølgelig terroristen Brenton Tarrant, jeg taler om.

Må denne terrorhandling betyde, at modtageren af de 1.500 euro skal have ransaget sit hjem, og at myndighederne meddeler, at de vil undersøge, om man ved lov kan forbyde den forening, som formanden står i spidsen for? Det følger selvsagt, at hverken forening eller formand har begået noget ulovligt endsige opfordret andre til at begå vold. Det følger ligeledes, at hverken formand eller forening var vidende om, at donationen på 1.500 euro blev givet af en mand, der havde til hensigt at begå et gruopvækkende terrorangreb.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com