Morten Uhrskov Jensen: Op med humøret, alle i nationale danskere derude

Der er grøde i dansk politik, og vindretningen er national, konservativ og derfor dansk.

Vores politiske fjender ler i disse dage, og vi skulle da være skarn for ikke at unde dem den glæde. Deres røde blok har vundet valget klart, selv om et voldsomt stemmespild i blå blok slører billedet noget. I pct. var det 52,1, der stemte derovre, mens mandaterne siger 54,9 pct. i rød bloks favør.

Da det ikke er en mulighed at fortvivle, når fædrelandet stander i våde – det er ganske enkelt forbudt – følger her en vejledning i, hvor man kan se positive momenter på trods af nederlaget:

For det første har Mette Frederiksen og Socialdemokratiet lovet vælgerne meget højt og meget helligt, at den ”stramme” udlændingepolitik vil blive videreført. ”I brede træk” har Mette Frederiksen så allerede udtalt, men holder hun ikke dette løfte, må man forvente en reaktion hos vælgerne ved det næste valg.

I parentes bemærker jeg, at vi selvfølgelig godt ved, at den ”stramme” udlændingepolitik overhovedet ikke er stram. Den store udskiftning af det danske folk fortsætter ufortrødent, men det er ikke desto mindre løftet om at opretholde den ”stramme” udlændingepolitik, der har fået mange DF’ere til at vende hjem til moderpartiet.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com