Morten Uhrskov Jensen: To dage inden EU-parlamentsvalget - Theresa May færdig og ingen økonomisk fordel ved at være en del af EU

Der er kun opmuntrende tegn for danskerne og europæerne her to dage før valget til skinparlamentet i Bruxelles/Strasbourg.

Hvor har det dog været en dejlig dag i dag, fredag den 24. maj, dagen efter at briterne har stemt og to dage før vi selv stemmer, og det hele får vi at se på søndag, hvor det afsløres, hvor meget nationale europæere er gået frem.

Det særligt lykkelige er dog, at den britiske premierminister Theresa May er på vej ud af Downing Street 10. Hvem bliver efterfølgeren? Uden tvivl en langt hårdere negl end Theresa May.

Det virkeligt gode bud hedder Boris Johnson, erklæret Brexiter tilbage fra 2016 og klar til et ”no-deal Brexit”, hvor Storbritannien går ud af EU uden andre aftaler end dem, som andre tredjelande uden for det EU-totalitære foretagende har.

Vi ved fra den eneste videnskabelige undersøgelse nogensinde, at det ikke spiller nogen rolle overhovedet for et lands velstand, om det er medlem af EU eller ej.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com