Morten Uhrskov Jensen: Med begge ben solidt plantet i den blå luft forstår Weekendavisen ikke, hvorfor Donald Trump og Boris Johnson er ved magten

De kloge taler uden om problemerne, som ikke kan løses, som det ser ud nu.

Weekendavisens navn skal vel bl.a. hentyde til, at det vil tage hele weekenden at nå igennem alle avisens fremragende artikler. Sådan forholder det sig bare sjældnere og sjældnere. Jeg har holdt avisen, sagt den op, gentegnet abonnement, sagt den op igen i én køre i årevis. Ikke længere. Weekendavisen er nu så ensidig, at der er for langt imellem snapsene til, at jeg vil betale for den.

I dagens udgave hedder det bl.a. af den luvslidte Klaus Rothstein i et jamrende indlæg om fremtidens historikere, at de:

”vil beskrive, hvordan den europæiske højrefløj forsøgte at forhindre redningsaktionerne, og hvordan den italienske indenrigsminister fordømte de humanitære evakueringer som »taxiservice« for de illegale. Men historikerne vil også konstatere, at Læger Uden Grænser udførte et nødvendigt, ærefuldt og dybt anerkendelsesværdigt arbejde, hvor de ikke kun reddede flygtninge fra druknedøden, men også reparerede den europæiske værdighed.”

En gang sentimentalt pladder, der skal sløre, at Europa – først og fremmest Vesteuropa – står i en skæbnestund i disse år, hvor f.eks. Læger uden Grænser synes at være udartet til en kriminel organisation, der reelt bistår menneskesmuglerne. Det har jeg skrevet om tidligere, og det er ikke blevet mindre sandt siden.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com