Morten Uhrskov Jensen: Berlingske er propagandamaskine for befolkningsudskiftning

Det står ikke godt til for tanten - eller gør det?

Det står vist nok prentet i de flestes bevidsthed, at Berlingske Tidende siden 1749 har været en borgerlig, ja ligefrem konservativ avis. Det er vist nok det, som bladet har slået sig op på. Så langt så godt.

Det kunne være, at Berlingske anno 2019 i ærlighedens navn skulle fortælle offentligheden, at avisen reelt har taget navneforandring til Globalistiske Nyheder med særlig afsmag for alle, der politisk kæmper imod den store udskiftning af de vesteuropæiske befolkninger og af de amerikanske, canadiske, australske og new zealandske ditto.

Berlingskes Troels Heeger sætter standarden for propagandaskriftet med artiklen ”Drabet på en otte-årig dreng udstiller Tysklands neurotiske udlændingedebat”, hvor han bl.a. skriver, efter at en afrikaner fra Eritrea skubbede en mor og hendes otte årige dreng ud foran toget med den otte åriges død til følge:

”Weidel [fra AfD] ser hændelsen i Frankfurt som en direkte konsekvens af Merkels angiveligt liberale flygtningepolitik. At den otte-årig dreng stadig ville være i live, hvis ikke Merkel i 2015 havde åbnet de tyske grænser for migranter og flygtninge. Problemet er bare, at det ikke passer. Den eritreanske mand er kristen og har siden 2006 boet i Schweiz, hvor han også har opholdstilladelse.” (desværre bag betalingsmur)

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com