Morten Uhrskov Jensen: Er massemordere i USA stort set alle gale, racistiske hvide?

Sandheden ser en hel del anderledes ud.

Først slår vi følgende fast: Massemordere er pr. definition psykopater, der fortjener lovens strengeste straf for deres udåd. Intet – som i absolut intet – kan bruges til at undskylde, at man trækker blankt og begynder at nedskyde tilfældige eller ikketilfældige mennesker i koldt blod.

Til gengæld burde det være lige så indlysende, at ingen, der på lovlig vis bruger deres ytringsfrihed, kan kaldes i mindste måde for medskyldige, hvis/når en psykopat går amok. Alt andet vil udgøre en systematisk undergravning af fundamentet for demokratiet, som ikke kan tænkes uden ytringsfrihed, så længe der ikke opfordres til vold. Allerede de såkaldte racismeparagraffer er dybt problematiske, fordi der er stor risiko for, at domstolene fortolker disse bestemmelser mere og mere restriktivt.

Danmarks Radio og hundredvis af andre vestlige, politisk korrekte medier glemmer i disse dage det indlysende, der står ovenfor. Her er, hvad DR’s Jakob Busk Olsen har fået publiceret på DR’s hjemmeside i går:

»En lang række prominente figurer fra venstrefløjen i amerikansk politik – blandt andre flere demokratiske kandidater til præsidentvalget i 2020 – støttede Nate Silver og angreb avisen for ikke at indfange Trumps medansvar for det had, som efter alt at dømme motiverede i hvert fald det værste af masseskyderierne: I El Paso, Texas, hvor 22 blev dræbt lørdag af en formodet hvid nationalist

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com