Morten Uhrskov Jensen: Hvordan ser Folketingets partier på masseindvandringen?

Tid til en foreløbig status efter valget grundlovsdag.

Der er nu gået knap fem måneder siden det sørgelige folketingsvalg den 5. juni i år. Det kan nok være værd at se lidt nærmere på de ti repræsenterede partiers positioner i udlændingepolitikken, nu hvor folketingsåret er godt i gang. Vi lægger ud med de mest ekstremistiske partier og bevæger os mere og mere i retning af partier, der i det mindste påstår, at de er opmærksomme på, at vi vist har et problem at løse.

Først laver vi et bunkebryllup bestående af Enhedslisten, Det Radikale Venstre, Alternativet og SF. Det kan måske synes uretfærdigt over for SF at lægge dem i pulje med de helt vanvittige, idet SF vist nok og efter mange omsvøb kan bringes til at sige, at alt vist ikke forløber helt efter planen. På den anden side ligger SF fortsat der, hvor partiet med stor sandsynlighed vil stemme for enhver lempelse og imod enhver stramning.

De fire nævnte partier ville, hvis de kunne, lægge Danmark stort set åbent for alverden. Antallet af såkaldte flygtninge og familiesammenførte ville eksplodere, hvis disse fire partiers skadelige politik blev virkeliggjort. I f.eks. Gellerupparken stemte 64,6 pct. på de fire partier med RV og EL som langt de største.


Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com