Morten Uhrskov Jensen: Juraeksperter er til grin: De hyler op over tabet af frihedsrettigheder - uden at erkende masseindvandringens konsekvenser

Jens Elo Rytter, Jonas Christoffersen og Jacob Mchangama har alle tre ret i deres bekymring over tabet af frihedsrettigheder - og de er samtidig kujoner, fordi de ikke tør indrømme, hvad årsagen er.

Berlingske bringer fint nok artikler om den stigende overvågning af Gud og hver mand, men det er slående, at de medvirkende åbenbart ikke fatter, hvad der ligger bag. Læs blot deres fortvivlede udråb:

”Der er en politisk tænding og et usundt kapløb om at vise handlekraft, som gør, at de klassiske samfundsværdier og retsgarantier mere og mere skydes til side, og man glemmer at gøre det med en forsvarlig retssikkerhed.”

Sådan siger Jonas Christoffersen, direktør for Institut for Menneskerettigheder. Jacob Mchangama fra tænketanken Justitia formulerer det således:

”Den nye regering virker endda til at være parat til at gå endnu længere, og den virker til i endnu mindre grad at synes, at modstående hensyn såsom beskyttelsen af privatlivet eller andre grundlæggende principper kan stå i vejen for at gøre det, man ønsker for at modvirke ekstremisme eller kriminalitet”.

Han bliver fulgt op af Jens Elo Rytter, juraprofessor ved Københavns Universitet, der udtaler:

”Tendensen er, at politikere i højere grad er villige til at gå til – og udfordre – grænser for at få gennemført politik, som på visse områder rejser ret alvorlige menneskeretlige problemer”.

Intetsteds i artiklen nævner de tre eksperter i jura, hvilke konsekvenser masseindvandringen gennem snart fire årtier har haft for udviklingen af det danske samfund. Intetsteds.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com