Morten Uhrskov Jensen: Om så Inger Støjberg blev Venstres formand, ville det ikke gøre nogen forskel – den store udskiftning vil fortsætte en rum tid endnu

Ingen, som i absolut ingen, i Venstre vil gøre op med konventionerne for nærværende.

Jamen, det var da flot, at Inger Støjberg fik mere end 28.000 personlige stemmer ved valget. Ikke så få af disse fik hun, fordi det lykkedes for Inger Støjberg at overbevise størstedelen af vælgerskaren om, at hun var garant for en ”stram” udlændingepolitik. Der må ikke fnises her, thi det er sandt, hvad jeg skriver, at dette bluffnummer har været en succes det meste af vejen.

Skal vi foretage en kontrol af den faktisk foreliggende virkelighed? Den ser nogenlunde sådan her ud:

Da asylsøgere i titusindvis lukkede dele af det danske motorvejsnet i 2015, gjorde Inger Støjberg ingenting. Da antallet af ikkevestlige i hendes ministerperiode voksede med ca. 20.000 om året, gjorde hun ingenting. I november 2015 udtalte Inger Støjberg, at Danmark var tæt ved kanten på konventionerne, men ikke under nogen omstændigheder kunne det tænkes, at Danmark skulle tage forbehold for eller i sidste ende udtræde af de konventioner, der ødelægger Danmark gennem masseindvandring.

I stedet fik Inger Støjberg lavet en nok så berømt kage, hvor der blev pralet med 50 såkaldte stramninger. Imens fortsatte antallet af ikkevestlige med at stige.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com