Morten Uhrskov Jensen: Vagtværn er åbenbart vejen frem, når politikerne insisterer på fortsat masseindvandring

Det må være lande som Sydafrika, Sverige og Brasilien, de magtfulde ønsker at kopiere.

Politiforbundets forbundsformand, Claus Oxfeldt, havde en behjertet kommentar i Berlingske for fire dage siden. Her skrev Claus Oxfeldt bl.a.:

»Intet af ovenstående [tale om det tillidsbaserede samfund] er foreneligt med, at vagtværn skal patruljere gaderne i udvalgte kommuner, eller at paramilitære grupper skal bevogte og patruljere.

Vi har et politi, som er borgernes og samfundets, hvor hele uddannelsen er et nåleøje i forhold til at løse og handle i overensstemmelse med loven og med dialog og menneskekundskab som væsentlige dele af værktøjskassen

Claus Oxfeldts kommentar er givetvis velment, og personligt sætter jeg pris på, at det er en politiuddannet, der taler, og ikke en politidirektør, der er juridisk uddannet. Jeg havde selv den udsøgte ære og fornøjelse at undervise politielever i perioden 2002 til 2007, og det slog mig gang på gang, at næsten alle politielever var ansvarsbevidste mennesker, der havde en høj grad af samvittighedsfuldhed, en stærkt medvirkende grund til, at de ønskede at tjene og beskytte offentligheden.

Claus Oxfeldts kommentar er selvfølgelig afledt af, at flere og flere borgere og kommuner i Nordsjælland ønsker vagtværn, der kan gå rundt i de mørke timer og observere og anmelde indbrud og det, der er værre. En stor del af borgerne i netop Nordsjælland tilhører den øvre middelklasse og opefter og har derfor de økonomiske midler til at bidrage til sådanne vagtværn (herher og her).

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com