Lone Nørgaard: PET har svigtet(Læserbrev trykt i Ekstra Bladet 9.december 2020.)

DR's klogeåge, denfor-længst-pensionerede-operative-leder Hans Jørgen Bonnichsen, havde sine fem minutters berømmelse i ' P1 morgen' i mandags om PET's svigt i forhold til overvågning af to somaliske brødre.

Ja, PET har svigtet, og det vil PET komme til at gøre igen og igen fra nu af, fordi EU og FN's fanatiske fastholdelse af forældede konventioner tillader en fortsat tilvandring af mennesker fra muslimske lande, hvoraf 1-2-10 procent (?) ønsker at smadre Vesten med alle tænkelige virkemidler.

Hvor mange forestiller klogeågen sig, at det er muligt at holde under observation døgnet rundt: 100? 200? 500? 1000? 10.000? 50.000? Politikerne har som sædvanlig travlt ved håndvasken - stift fokuseret på det næste valg frem for den langtidsholdbare løsning: opsigelse af konventionerne, stop for al tilvandring og i gang med remigration.

Sådan døde Danmark - der i øvrigt er titlen på den seneste bog fra vores skarpeste islamkritiker, Lars Hedegaard. En mand, der aldrig bliver indkaldt som ekspert. Sikkert fordi han i modsætning til Bonnichsen ved, hvad han taler om.

Lone Nørgaard, Frederiksberg.

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com