Morten Uhrskov Jensen: Klankultur og bestialsk kriminalitet

Tænketanken Unitos er en af de virkelige nyskabelser på den akademiske front, hvad angår konsekvenserne af indvandring fra den tredje verden til Danmark. Tænk engang, en tænketank, der er videnskabeligt orienteret, hvilket vil sige at være kvantitativt orienteret. Det er nu engang sådan, at virkeligheden bedst undersøges, når man har pålidelige data, der fortæller, hvad vej udviklingen går.

Med fem dages mellemrum har Unitos offentliggjort statistisk materiale ved hjælp af særkørsler hos Danmarks Statistik og hos Justitsministeriet. Kan man betale for det, er der virkelig noget at hente.

Den 19. februar kunne Unitos fortælle, at tallene viser, at mænd født i årene 1985-87 har forskellige andele, der er dømt efter straffelov, særlov eller færdselslov ved alderen 30 år. Det er lidt over halvdelen af dem med dansk oprindelse (det med ”dansk” oprindelse er et særskilt problem, fordi mange fra den tredje verden forsvinder ud af kategorien fra 3. generation, men den tager vi en anden gang), og det er da en alt for stor andel, synes også jeg.

Ser man dog på figuren, står det klart, at kun vietnamesere har en lavere andel. Alle andre 12 målte grupper ligger over danskere, ni grupper voldsomt over med de værste med over 80 pct. med en dom. Næsten alle grupper stammer fra muslimsk dominerede lande.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com