Morten Uhrskov Jensen: 12-årig pige i Sverige død efter drive by shooting – vi er kun ved enden på begyndelsen

Sverige vil synke ned i et dybt mørke i kraft af forandringerne i sammensætningen af befolkningen.

At der skydes på åben gade, kender vi også til i Danmark, når især banderne skal markere deres territorium og foretage deres hævnaktioner. For at afslutte en mulig kortslutning af debatten konstaterer jeg, at vi siden sidst i 1970’erne har haft vores egen etniske bærme i form af især Hells Angels og Bandidos. Men på grund af den førte udlændingepolitik har vi fået så mange bander bestående især af arabere, afrikanere og andre fra Stormellemøsten, at ingen ved hvor mange.

At vi allerede havde to alvorlige bande/rockerfænomener kan aldrig blive en undskyldning for at importere det ti- og tyvedobbelt.

Det er selvfølgelig meget, meget værre i Sverige. Det er faktisk vigtigt at bide mærke i det med dobbelt meget. Svenske politikere har ført en langt mere sindssyg udlændingepolitik end danske, og broderlandet skal nok være mindst 25 år ”foran” os.

Lad os se på den 12-årige piges tragiske død i den svenske kommune Botkyrka (her og her) i lyset af den ændrede demografi i landet, der indtil 1960’erne var et af de mest etnisk homogene folk i verden.

Botkyrka havde ifølge wiki i december 2018 en befolkningsandel af udenlandsk fødte og personer med to forældre begge født udenlands på 59,32 pct. Det drejede sig om 55.233 personer

Resten kan læses hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com